img

kokemuksia

Ajamiseni parani aina joka kerran jälkeen. Opetus oli parasta ja parempaa paikkaa tuskin olisin löytänyt. Emilia on huippuope, kannusti aina ja kertoi hyviä vinkkejä! Kulmis on paras paikka!
Aliisa R. (B-kortti)

Monipuolinen, asiantunteva ja kannustava opetus. Ajoimme monipuolisessa ajoympäristössä ja opetuskalusto oli erittäin hyvä. Lisäksi parasta oli, että ajaminen suoritettiin OIKEALLA autolla!!!
Anna-Leena T. (B-kortti)

Hyvää ja asiantuntevaa opetusta. Opin paljon ja kehityin, vaikka aluksi jännittikin paljon. Kaikki on sujunut hyvin ja autokoulun ihmiset ovat olleet todella mukavia. On ollut aina kiva tulla ajotunneille. Kiitos paljon mukavasta autokoulukokemuksesta!
Anniina A. (B-kortti)

Emmi on mahtava ja hauska ope! Sopivan tiukka ja asiat painuu suurimmaksi osaksi mieleen. Tykkäsin erityisesti sijainnista, palvelun ja opettamisen laadusta sekä autokoulun henkilökunnasta!
Inka P. (B-kortti)

Otso on todella asiantunteva ja pätevä opettaja, joka ottaa huomioon oppilaan tason ja osaa sovittaa tuntien sisällön oikealla tavalla. En olisi ehkä itse uskonut suorittavani korttia näin nopeasti. Olen erittäin tyytyväinen koulutukseen ja koulutuskalustoon. Kiitos!
Otto P. (A2-kortti)

Kaikki opettajat asiantuntevia, kannustavia ja symppiksiä! Hyvä fiilis porukasta! Girl Power Rocks!
Sara K. (B-kortti)

Miia on todella asiantunteva opettaja. Kannusti ja tsemppasi hyvin. Opetus oli mukavaa ja opin mielestäni hyvin, koska oli hyvä ope. Aion ja olen suositellutkin jo teidän autokoulua muille!
Nenna K. (B-kortti)

Alusta asti tuntui, että opetus oli yksilöityä. Mitään ”kaavaa” ei runnottu läpi ja epävarma kuljettaja sai onnistumisen kokemuksia ja itsevarmuutta. Tosi ammattitaitoisia olette! Tosi mukavanoloinen ilmapiiri tuntuu teidän työpaikalla olevan ja se välittyy asiakkaisiin. Vaikka alussa ajaminen ja lopussa ajokoe jännitti ihan helvetisti, niin tänne oli silti aina mukava tulla. Kiitos kaikille, kiva kun tsemppasitte! Ja iso kiitos vielä autokoulusihteereille, teiltä saa asiakas palvelua ja kaikki hoitui todella hyvin.
Emmi V. (B-kortti)