img

Opetuslupa by Autokoulu

Autokoulu Kulmis tarjoaa palveluja myös opetuslupalaisille. Tältä sivulta löydät esimerkkiopetuspaketit.
Kursseille ilmoittautuminen onnistuu tästä tai tulemalla käymään autokoulullamme. Mikäli teille herää kysyttävää opetuspaketeista vastaamme niihin mielellämme.

Opetuspaketteja:

 • TURVALLISUUSKOULUTUS 49€ / 25€
  Pakollinen ensimmäistä korttiaan suorittavalle. Suoritettava ennen ajotuntien aloittamista.
  Sisältää 4 teoriatuntia.
  Koulutuksen voi suorittaa:
  verkko-opiskeluna (49€) tai live-kurssina Viikin Kulmiksessa kuukauden kahtena ensimmisenä arkimaanantaina klo 15:00-16:30 (25€)
 • SÄHKÖINEN OPPIMATERIAALI 69€
  Sähköinen oppikirja, tasotehtävät ja testit sekä teoriakoeharjoittelu
 • VALINNAINEN AJO-OPETUS:
  Esimerkiksi alueen haastavat liikenneympäristöt
  1 ajotunti (á 50min) 80€
  5 ajotuntia 360€
  10 ajotuntia 680€
 • RISKIENTUNNISTAMISKURSSI  379€
  Pakollinen suorittaa ennen kuljettajatutkinnon ajokoetta.
  Sisältää 4 teoriatuntia ja 4 riskien tunnistamiseen ja hallintaan keskittyvää ajotuntia. Teoriaopiskelu tapahtuu verkko-opiskeluna. Riskientunnistamisen ajotunneilla keskitytään liikenteen riskeihin taajamassa ja maantiellä sekä vaikeammissa olosuhteissa liukkaalla ja pimeässä.Liukkaiden olosuhteiden tunnistamiseen ja hallintaan liittyvät harjoitteet suoritetaan aina oikealla autolla oikeissa tai oikean kaltaisissa olosuhteissa ajoharjoitteluradalla. Vain oikealla autolla suorittaen saadaan uudelle kuljettajalle oikea käsitys olosuhteiden ja nopeuden vaikutuksesta ajoneuvon hallintaan.Meillä vain pimeänajo suoritetaan simulaattorilla.Lisäksi 80€ radankäyttömaksu ratayhtiölle.
 • TESTIAJOKOE 90€
  Testiajokoe vastaa oikean ajokokeen sisältöä ja rytmitystä. Testiajokokeessa saadaan hyvä kuva kuljettajan todellisista valmiuksista ajokokeeseen.Koljander-punainen